Gratis online evenementen

Een gratis webinar-reeks en een gratis online jubileumbijeenkomst van oktober tot december 2020.

Aankondigingen

Als gevolg van de COVID-19 pandemie en de daarmee gepaard gaande omstandigheden, moeten wij u tot onze grote spijt meedelen dat wij onze geplande IACM-conferentie voor 2020, die gepland was van 5 tot 7 november in 2020, hebben geannuleerd.

We zijn echter blij te kunnen aankondigen dat het IACM een gratis webinar serie en een gratis online jubileumbijeenkomst houdt van oktober tot december 2020 waar alle evenementen alleen een single registratie op ons virtuele evenementenplatform door 6Connex die wordt geleverd door Congrex Zwitserland Ltd.

Met COVID-19-gerelateerde problemen is de start van de webinars met een week uitgesteld. Zie het bijgewerkte schema hier (het PDF-bestand van het schema is alleen beschikbaar in het Engels).

Dit zijn de eerste gratis online evenementen van het IACM. Het is een unieke kans om te leren van de beste van de beste in de wetenschap en het IACM's 20ste verjaardag bij te wonen waar we ook Raphael Mechoulam op zijn 90ste verjaardag eren.

Deelname, sponsoring en ondersteuning

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan deze evenementen, dan kunt u zich inschrijven hier en vindt u alle onthullende informatie bovendien hier (het PDF-bestand voor deelnemers is alleen beschikbaar in het Engels). Het schema is ook beschikbaar op een enkele pagina hier (het PDF-bestand van het schema is alleen beschikbaar in het Engels).

Als u geïnteresseerd bent in sponsoring van deze evenementen, dan kunt u alle relevante informatie vinden hier (het PDF-bestand voor sponsors is alleen beschikbaar in het Engels).

U kunt ook aanmelden bij onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste informatie over deze evenementen. Gelieve lid te worden van het IACM om gratis evenementen zoals deze en andere activiteiten van het IACM financieel te ondersteunen. U kunt ook doneren aan het IACM om alle activiteiten van het IACM financieel te ondersteunen met een fiscaal aftrekbare eenmalige gift of met fiscaal aftrekbare terugkerende giften.

Webinar serie en jubileum online vergadering

Alle webinars worden gehouden in Engels met ondertiteling in het Duits, Frans, Spaans en Portugees. Alleen de webinar serie zal daarna online beschikbaar zijn als op aanvraag opnames van oktober 2020 tot maart 2021 op ons virtueel event platform. Na deze periode zal de webinar-reeks voor onbepaalde tijd beschikbaar zijn in onze ledenzone voor onze reguliere leden alleen.

De onlinevergadering ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van het IACM en ter ere van de 90ste verjaardag van Raphael Mechoulam, geboren op 5 november 1930, is een live-sessie op 5 november 2020 die achteraf niet beschikbaar zal zijn op ons virtueel evenementenplatform, dus u zou die dag live moeten bijwonen om de onlinevergadering niet te missen. We zullen tot 5 uur samen doorbrengen en er zullen lezingen en discussies zijn. Het exacte programma volgt.

Sprekers

U kunt op een van de volgende sprekers drukken die elk een webinar houden om meer over hen te weten te komen:

Sponsors

We willen onze sponsors bedanken voor hun genereuze sponsoring van al onze gratis online evenementen dit jaar!

We nodigen alle deelnemers uit om onze sponsors te leren kennen en meer te weten te komen over hun producten, nu op hun website of later op hun interactieve virtuele stand tijdens de webinar-reeks, door te drukken op een van hun logo's die hieronder te zien zijn en die nu hun website openen of later hun virtuele stand openen (wanneer de eerste webinar beschikbaar is).

Platina Sponsor

Zilver Sponsors